Voluntarii Liceului "Traian" au oferit o "Șansă la vise"

690
Voluntarii Liceului

Articole de la același autor

Cu gândul la copiii aflați în dificultate și din dorința de a oferi o clipă de fericire în prag de sărbători, 20 de elevi de la Liceul Teoretic "Traian" din Constanța, însoțiți de prof. Constantin Caracoti, director, și prof. Daniela Buliga, au adus daruri la Complexul de servicii comunitare "Cristina" din Constanța.

Acțiunea de voluntariat se intitulează "Șansă la vise" și inițiatori sunt Andra Oancea, Robert Diciu, Mihai Nancu, Diana Spoială, Cristian Ene, Ebru Ali, Ștefan Rusu, Ștefan Filip, Andreea Drăghici, Cosmin Cristea, Andreea Văcărașu, Daniela Tatu, Ana Maria Bărbuța, Elena Manolache, Cornea Maria Cristiana, Luchian Mădălina, Teodora Orășteanu, Vlad Popescz, Claudia Cupeș și Adelina Guliu. Ei sunt cei care, în urma colectei făcute în rândul colegilor lor din liceu, au cumpărat atât dulciuri și fructe, cât și obiecte de igienă personală care au făcut obiectul a 40 de pachete oferite cu drag copiilor găzduiți în centrul "Cristina".

De la directorul Constantin Caracoti, am aflat că o inițiativă asemănătoare urmează să aibă loc și la un centru din Agigea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5092 secunde