X
X
Mai multe ştiri online:

Volumul "Exercițiu de solidaritate" se lansează, astăzi, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 16 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Muzeul de Artă din Constanța găzduiește astăzi, 16 mai, de la ora 15.00, un nou eveniment cultural, lansarea volumului "Exercițiu de solidaritate", semnat de Andreea Tănăsescu, lector universitar, coregraf, manager de proiecte culturale, director fondator al Asociației Culturale "A&A Associated Artist". 


Reprezentanții instituției de cultură au declarat că volumul de teatru menționat a fost lansat în urmă cu aproximativ două luni, la Teatrul Național din București. În vechiul Tomis, lucrarea va fi prezentată de prof. univ. dr. Ana Maria Munteanu.
Cu această ocazie, publicul se va putea bucura de lectura câtorva scene din piesa "Fabrica de pește", în versiune multimedia, realizată de studenții Specializării Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității "Ovidius" din Constanța. Piesa "Fabrica de pește", ca și celelalte capitole cuprinse în volum ("Exercițiu de solidaritate", "Fabrica de pește", "Noaptea" și "Ascensorul") abordează teme de mare actualitate, precum migrația, dezrădăcinarea, confuzia și pierderea identității, abolirea reflecției personale. Studenții jurnaliști propun o experiență multimodală în care îmbină, însă, mai multe registre: voce, mișcare, muzică și imagine.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2455 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3076 secunde