Viziunea elevilor, în atenția directă a președintelui României

809
12
Viziunea elevilor, în atenția directă a președintelui României - viziuneaelevilor-1447688867.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Elevului și Studentului, Consiliul Național al Elevilor din România, în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel și cu sprijinul Administrației Prezidențiale, organizează, la Muzeul Național Cotroceni, în Salonul Cerchez, evenimentul "Perspectiva elevilor asupra sistemului educațional din România".


La conferință sunt așteptați să participe primul-ministru interimar, încă ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, reprezentanți ai corpului diplomatic, elevi, experți din domeniul politicilor educaționale și reprezentanți ai unor organizații nonguvernamentale cu activitate importantă în educație.


Dezbaterea vizează trei teme de referință pentru dezvoltarea sistemului educațional românesc, după cum urmează: drepturile elevilor și participarea la procesul decizional, moderată de Mihai Dragoș, președinte al Consiliului Tineretului din România, învățământul centrat pe elev, moderată de Marian Staș, președintele organizației Liderii Mileniului III, și finanțarea sistemului de învățământ preuniversitar, moderată de Tincuța Apăteanu, președintele organizației Edusfera.


Atașată este agenda inițială a evenimentului. 




Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
adevar
17 noiembrie 2015
adevar

Sistemul educational din Romania adica trafic de femei?

adevar
17 noiembrie 2015
adevar

Un doliu national ii trebuie la romani

adevar-vasile,
17 noiembrie 2015
iar esti in depresie?

Ciobanasule Vasile - Adevar, de unde-ti vin ideile astea nastrusnice? Spune concret, ce te supara? Esti doar suparat pe viata si arunci asa, cu vorbe? Hai, la fumoar cu tine!

O zi frumoasa!
17 noiembrie 2015
JOS DOAMNA STAN DE LA DB!!!

repejor, repejor, ca avem multa treaba si ne retii!

oferta
17 noiembrie 2015
de nerefuzat!

Crue, Crue, nu uita: in curand tu vei pleca!!! "ADEVARUL" nu te-ajută , că minte nu ai prea multa... Cauta-ti un alt personaj, mai credibil...... hai, CURAJ! Tigărica la fumoar este buna asadar! Te calmeaza, te sustine..... atunci cand nu te simti bine! Fumuri fumuri, rotocoale, valatuci, ....mai vezi in zare? Sufletel chinuit, astă noapte n-ai vorbit cu piticii de pe creier? Pastilute n-ai gasit? Ce pacat, sa te-ajutam? Mergem la farmacie sa le luam???

Mihail Stalin
17 noiembrie 2015
Daca as putea...

....sunt enervata la culme! Cativa subordonati de-ai mei ma critica in mod constant! Imi cer non-stop demisia, demiterea...si alte chestii, dar eu nu si nu...nu plec nici daca zice ministrul! M-am infipt aici, la DB si nu ma dau dusa! Au scris cam tot ce se putea scrie despre activitatile mele zilnice, dar nu ma simt deloc...n-am rusine. De fapt nici nu citesc ce se comenteaza, ca ma lasa rece. Ar mai fi o problema: cum scap eu de astia, de frustrati??? Le-am dat in cap tot asa, non- stop, da ei nimic! Nu se potolesc. Ma juta si pe mine cineva? Vreau sa le inchid gura si nu stiu cum! Astept sugestii...

te ajutam chiar noi, subordonatii
17 noiembrie 2015
sanctiune, te iubim razbunare, te dorim!!!

scumpa noastra directoare, nu dispera! Exista N variante, chiar ai ramas in pana de idei? Dupa cum ai observat in subiectul comentariului, metodele folosite pana acum sunt expirate, demisia si demiterea sunt excluse, ai putea apela la un CONCEDIU ( de odihna, cu plata, fara plata, de orice fel )! Al tau, desigur, nu al nostru! E o solutie curata, eleganta, care nu poate duce decat la un final FERICIT pentru toata lumea! Ei, ce zici? Merge? Odihna placuta!

adevar
17 noiembrie 2015
adevar

Din cauza la traficul de femei orce roman care iese din Romania o sa fie omorat

MS SC.28
17 noiembrie 2015
nu plec

Noi nu plecam pana nu vom lua in structura o scoala ,stiti voi care ,va aduc elevi unul si unul si apoi va las cu ei pe cap.Se lucreaza la analiza,realizarea planului de scolarizare.Trebuie sa declaram cum ni se dicteaza si eu si scoala ....,stiti voi care ,apoi vom pleca. Va las sa reabilitati ce am distrus eu,dar nu o sa reusiti nici pana la pensionare.HA,HA,HA...

Crue
17 noiembrie 2015
sunt dezamagita, Vădu!!!

.....sunt supedezamagita, Văduuuu! Cum de ce? In primul rand ca prietenul meu de-o viata, Adevar - Vasilica nu ma mai baga in seama, nu mai sare sa ocupe prima si a doua pagina de comentarii si ...sa le spurce pe frustrate! Chiar nu inteleg ce-a patit si asta....o fi speriat, obosit, deprimat, habar n-am! In al doilea rand, tu ai vazut, surioara ce mi-au zis astia??? Cica sa-mi iau concediu daca nu vreau sa plec de tot! Adica sa stau acasa pana la evaluare, sa nu ma mai prinda pe la SCOALA MEA!!! Scoala meaaaaa, scoala meaaaa, cum s-o las, nu pot sa fac asa ceva in veci! Eu chiar o iubesc si nu pot fara jucaria mea....mi-au dat lacrimile, pe bune, nu pot sa ma abtin, stai sa-mi iau o batistuță.....Asa,..... cum iti ziceam, sunt chiar terminata, nu stiu ce sa ma mai fac! Tu ce zici? Da-mi un sfat, da unu bun, nu asa... minciunele de adormit bebelusii! Astept....

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4228 secunde