„Vitralii în negura izolării”, un proiect emoționant dedicat memoriei victimelor regimului comunist

380
„Vitralii în negura izolării”, un proiect emoționant dedicat memoriei victimelor regimului comunist - vitraliiinnegura-1634924566.jpg

Articole de la același autor

Planetariul Constanţa va găzdui, începând de duminică, 24 octombrie, un eveniment cultural inedit, dedicat memoriei victimelor regimului comunist. Intitulat „Vitralii în negura izolării”, proiectul este organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Primăria Constanţa.

Acesta presupune producția spectacolului de teatru „și dacă asta e o ploaie din aia de nu se mai oprește”, de Daniel Chirilă și organizarea a şapte reprezentații ale acestui spectacol în Planetariul Constanța, zilnic, în perioada 24 - 30 octombrie 2021, începând cu ora 19.00. Accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile (20 de locuri / reprezentație), fiind permis, conform normelor legale de prevenire a îmbolnăvirii cu coronavirus, exclusiv pe baza prezentării dovezii vaccinării sau trecerii prin boală. Durata spectacolului este de aproximativ 55 minute. Spectacolul conține limbaj licențios și scene de violență fizică și este recomandat publicului cu vârsta de peste 16 ani.

Spectacolul este inspirat din fapte reale, mai exact din memoriile unor victime ale opresiunii comuniste din perioada colectivizării. Scenariul și regia sunt realizate de Daniel Chirilă, sound design - Adrian Mihai, scenografia - Lăcrămioara Dumitrașcu, iar videoproiecțiile îi aparţin lui Lucian Pascu. Din distribuția asigurată de Compania de Teatru Lui's Events fac parte: Remus Archip, Emanuel Cristoiu, Maria Lupu, Laura Iordan - Adrian, Georgiana Rusu, Gabriel Dincă, Ionuț Roșu, Francisc Rotaru şi Florian Dima. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0586 secunde