VIDEO. O profesoară a fost filmată în timp ce lovea mai mulţi elevi. Reacţia ministrului Educaţiei

Duminică, 25 Octombrie 2020
591
O profesoară este filmată în timp ce merge la băncile unor elevi la şi îi loveşte de mai multe ori cu palma, pe motiv că ar fi făcut gălăgie. Înregistrarea a ajuns şi la ministrul Educaţiei care a anunţat că va demara o anchetă în acest caz, informează Antena3.


Filmarea a fost făcută cu telefonul mobil de către un elev de la o şcoală din Borşa, judeţul Maramureş.


În imagini se observă cum profesoara de matematică se duce furioasă la bancile unor elevi pe care îi loveşte de mai multe ori cu palma. Motivul ar fi că elevii făceau prea multă gălăgie.


Clipul a fost postat de elev pe Facebook, care spune că şi părinţii lui au fost profesori dar niciodată nu au aplicat corecţii fizice, aşa cum face profesoara de matematică.


Filmarea a ajuns şi la ministrul Educaţiei, Monica Anisie. „Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege.


Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a spus ministrul Educaţiei Monica Anisie.


Pagina a fost generata in 0.2073 secunde