Vești bune pentru elevii de nota 10!

122
Vești bune pentru elevii de nota 10! - simulari152015998815211844851553-1566889179.jpg

Articole de la același autor

Guvernul ar putea aproba, în ședința de marți, proiectul de hotărâre privind acordarea de stimulente financiare elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea națională și la Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie, potrivit agendei Executivului.

Astfel, fiecare absolvent al clasei a VIII-a care a obținut media 10 la Evaluarea națională va primi 1.000 de lei, iar cei care au luat media maximă la Bacalaureat - 3.000 de lei.

Pe agenda ședinței de guvern se află mai multe proiecte de hotărâre: eliberări/numiri de prefecți și/sau subprefecți; stabilirea contingentului de lucrători nou-admiși pe piața forței de muncă în anul 2019; declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe Autostrada Orăștie-Sibiu; suplimentarea pe acest an a sumei prevăzute ca despăgubire pentru exproprierea imobilelor aferente lucrărilor de reabilitare de pe DN 1H, km 75+446 - km 128+823, Zalău-Răstoci; alte proceduri de expropriere pentru proiectele ''Varianta de ocolire Bârlad'' și ''Drum expres Craiova-Pitești și legăturile la drumurile existente'', tronsonul 2, pe raza localității Robănești, județul Dolj.

Guvernul va mai discuta un proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al statului a unor părți de imobile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, construcții și amenajări la terenuri, situate în județele Vrancea, Timiș, Ialomița, Constanța, Ilfov, Caraș-Severin și București, în vederea scoaterii din funcțiune și casării acestora.

Proiectul pentru modificarea anexei nr.4 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și proiectul de hotărâre privind aprobarea unor modificări în inventarul bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, situate în județele Constanța, Brăila, Galați, Buzău, Tulcea, Iași, Timiș, Giurgiu, Gorj, Dolj, Cluj și București au fost incluse, de asemenea, pe ordinea de zi.

Alte proiecte ce vor fi discutate se referă la aprobarea normativelor de cheltuieli pentru organizarea și desfășurarea în România a Reuniunii Miniștrilor Apărării din Europa de Sud-Est în perioada 14-17 octombrie; suspendarea aplicării prevederilor art.3 alin.(3) din anexa nr. 1 la HG nr. 20/2012 privind aprobarea Programului multianual de marketing și promovare turistică și a Programului multianual de dezvoltare a destinațiilor, formelor și produselor turistice; ratificarea scrisorii de înțelegere privind avansul pentru pregătirea proiectului "Cartierul pentru justiție" dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnată la Bruxelles la 30 mai 2019 și la București la 6 iunie 2019.

Guvernul ar mai putea aproba proiectul de ordonanță pentru privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea Regulamentului (UE) 2016/589 al Parlamentului European și al Consiliului din 13 aprilie 2016 privind o rețea europeană de servicii de ocupare a forței de muncă (EURES), accesul lucrătorilor la servicii de mobilitate și integrarea mai bună a piețelor forței de muncă și de modificare a Regulamentelor (UE) nr. 492/2011 și (UE) nr. 1296/2013, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7786 secunde