Vernisaj la Biblioteca Județeană "I.N. Roman"

349
Vernisaj la Biblioteca Județeană

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19, la Biblioteca Județeană "I.N. Roman" din Constanța, are loc vernisajul expoziției de pictură "Expresii plastice dobrogene", având ca autori 17 membri ai Asociației "Artiști Dobrogeni".

Evenimentul face parte din proiectul "Organizare sesiune culturală și realizare album cu artiști dobrogeni contemporani", coordonat de Mirela Iuliana Turtoi.

"Acționând ca o echipă multiculturală, Asociația Artiști Dobrogeni unește artele vizuale, poezia, proza și muzica, dezvoltând și transmițând generației tinere sentimentul de apartenență la o identitate culturală prin promovarea, în cadrul vernisajului, a unui album de artă și poezie cu artiști dobrogeni, cu picturile artiștilor plastici din asociație și poezii compuse de Gabriela Dobre, ocazie în care va avea loc și un minirecital", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Artiști participanți: Mirela Iuliana Turtoi, Marian Vintilă, Cornelia Sârbu, Marieana Oleniuc, Niculae Găgeanu, Gheorghe Caraiman, George Șerban, Liliana Lazăr, Sorin Lazăr, Mădălina Jiji, Vasile Munteanu, Ina Ioana Iordan, Radu Horobăț, Sârbu Marian, Gheorghe Dragomir, Alexandru Ghinea, Vasilica Grigorov. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj expozițional, la UMC
Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ora de pictură… în biserică
Pagina a fost generata in 0.7685 secunde