"Vama" și "Celelalte Cuvinte" fac litoralul să vibreze în acorduri rock

Vineri, 10 Noiembrie 2017
345
Trupa Vama, al cărui solist este cunoscutul artist Tudor Chirilă, vine la Constanța, într-un concert extraordinar, în Doors Club, sâmbătă, 11 noiembrie, ora 20.00. Vama este o formație românească de muzică pop-rock, formată în 2006, în urma destrămării trupei Vama Veche. Primul album al trupei a fost lansat în 2008 și poartă același nume cu cel al trupei, iar cel de-al doilea album este intitulat "2012", datorită anului în care a fost lansat. În 2017 urmează lansarea celui de-al treilea album, acesta fiind în totalitate în limba engleză.

Tot Doors Club, duminică de această dată, 12 noiembrie, de la ora 19.30, le aduce constănțenilor trupa "Celelalte Cuvinte".

De 35 de ani împreună, "Celelalte Cuvinte" este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența, cât și stilul, "Celelalte Cuvinte" a devenit o trupă-legendă a rockului românesc, cu o identitate aparte.

Așadar, în acest week-end vă puteți bucura de cele mai frumoase experiențe muzicale live și puteți alege să cântați alături de artiștii preferați.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1915 secunde