Universitatea Spiru Haret foloseşte cea mai puternică platformă de E-learning din lume

316
Universitatea Spiru Haret foloseşte cea mai puternică platformă de E-learning din lume - nustergespiruharet-1600613861.jpg

Articole recomandate

Admitere online la cea mai mare instituție de învățământ superior din România pentru 3 programe de Licență și 4 programe de Masterat la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța

Oferta educaţională pentru anul universitar 2020 - 2021 de la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice de la Constanța de la Universitatea Spiru Haret cuprinde trei programe de Licenţă - Management, Management cu predare în limba engleză, Drept şi patru programe de Masterat - Științe Penale, Management Organizațional și Antreprenoriat, Management Organizațional și Antreprenoriat cu predare în limba engleză, Contabilitate, Expertiză și Audit.

Anul acesta, admiterea are loc online, fiind respectate restricțiile instituite de autoritățile competente. Viitorii studenți ai Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța își pot manifesta interesul de a deveni studenții facultății accesând pagina online a facultății https://sjse-ct.spiruharet.ro, secțiunea Admitere și completând informațiile privind datele de contact. În timp foarte scurt, vor fi contactați de personalul facultății care îi va consilia și îi va îndruma pe parcursul întregului proces de înscriere la facultate. Toate documentele vor fi trimise în format electronic la secretariatul facultății, la adresa de e-mail [email protected]. Copiile scanate care trebuie depuse la dosar, în format online, sunt diploma de Bacalaureat sau diplomă echivalentă cu aceasta sau adeverință eliberată de liceu, pentru candidații care au promovat examenul de Bacalaureat în anul curent, certificatul de naștere, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), adeverință medicală tip, buletinul/cartea de identitate care să cuprindă codul numeric personal, dovada plății taxei de admitere în valoare de 130 de lei sau dovada încadrării în una dintre categoriile scutite de la plata taxei, fișă chestionar, completată și semnată.

Pentru că Universitatea Spiru Haret investeşte frecvent în resurse pentru viitorul tău, vei beneficia de stagii de practică de specialitate, activităţi de voluntariat şi locuri de muncă adaptate profilului tău educaţional. De-a lungul timpului, au fost încheiate o serie de parteneriate cu jucători de top din diferite industrii de pe piaţa locală concretizate în proiecte şi programe de internship care îţi vor deschide noi orizonturi profesionale. Astfel, faci ce-ţi place şi îţi urmezi visul.

Universitatea Spiru Haret folosește platforma Blackboard încă din 2006, liderul indiscutabil în domeniul E-learning dezvoltată de cea mai puternică instituție mondială, în domeniul serviciilor și tehnologiei educaționale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali. În acești ani, aproape 100.000 de utilizatori au accesat peste 10.000 de cursuri publicate de către cadrele didactice ale universității.

Activități de practică, premiate cu 2.000 de lei/student

Începând cu anul 2010, Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice de la Constanța a accesat fonduri europene destinate organizării de activități de practică și consiliere profesională pentru studenții facultății, în vederea integrării pe piața muncii. Până în prezent, s-au derulat nouă astfel de proiecte cu o valoare totală ce depășește 5 milioane de euro, bani care au fost investiți în organizarea de stagii de practică la angajatori relevanți din județ, dar și în cadrul întreprinderilor simulate care funcționează în facultate. Mai mult, pentru a face și mai atractivă implicarea studenților în astfel de activități, studenților li s-au acordat premii și subvenții cu valori între 500 - 1.500 lei.

În anul universitar 2020 - 2021, toți studenții facultății, inclusiv cei din anul I, vor participa la activități de practică organizate în medii de muncă reale, derulate în cadrul celui de-al zecelea proiect finanțat din fonduri europene și implementat de facultate. Pentru o astfel de participare și pentru bunele rezultate obținute în derularea activității de practică, studenții vor fi recompensați cu un premiu în valoare de 2.000 lei/student.

Studenții facultății haretiste sunt, în cea mai mare parte, persoane care au luat contact cu piața muncii și care decid să devină studenți fie pentru a se specializa în contextul unei cariere profesionale pe care o urmează deja, fie pentru a se reorienta profesional. Pe de altă parte, sunt și studenți proaspăt absolvenți ai studiilor liceale care doresc să se pregătească pentru o carieră în domeniul științelor economice sau juridice. De asemenea, studenții facultății sunt atât locuitori ai orașului Constanța, cât și ai altor localități din județ, dar și ai altor județe, distanța nefiind un inconvenient atât timp cât în cadrul facultății funcționează platformă educațională online, Blackboard, care asigură comunicarea și asistarea facilă a procesului educațional pe tot parcursul derulării sale, de la momentul înscrierii până la momentul absolvirii.

Pentru detalii despre toate programele de Licență și Masterat de la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice din Constanța de la Universitatea Spiru Haret puteți accesa https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta/constanta sau https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat/constanta.

Te așteptăm să fii student la USH de la 1 octombrie 2020!

Universitatea Spiru Haret



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3688 secunde