Universitatea „Ovidius” vrea să înfiinţeze un program de studii de Teologie islamică pastorală

393
Universitatea „Ovidius” vrea să înfiinţeze un program de studii  de Teologie islamică pastorală - universitatea-1614868614.jpg

Articole de la același autor

Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) continuă demersurile pentru înfiinţarea programului de studii Teologie islamică pastorală și a catedrei de limba română la Universitatea „Trakya din Edirne” din Turcia. În acest sens, instituţia de învăţământ a găzduit miercuri, 3 martie, o nouă întâlnire bilaterală pentru evaluarea etapelor parcurse pentru realizarea obiectivelor din cadrul parteneriatului de colaborare cu Universitatea de stat Trakya, din Edirne - Turcia. Întâlnirea, prezidată de rectorul UOC, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a avut loc cu ocazia vizitei la Constanţa a prorectorului Universității Trakya, prof. dr. Murat Türkyilmaz. 
„Suntem bucuroși că întreprindem noi pași în vederea realizării proiectelor din parteneriatul  cu Universitatea Trakya și că putem identifica noi oportunități de lucru în diverse domenii de studiu și cercetare”, a declarat, în deschiderea întâlnirii, rectorul UOC.
Discuţiile au reiterat interesul partenerilor pentru înfiinţarea unei catedre de Limbă şi civilizaţie română în cadrul Departamentului de Limbi balcanice, la Universitatea Trakya, şi posibilitatea organizării unor programe bilaterale de studii, cu dublă licenţiere, prin Programul Erasmus. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3697 secunde