Universitatea „Ovidius” vrea să atragă studenţi din Albania

Marţi, 23 Noiembrie 2021, 08:33
294
O delegaţie a Universităţii „Ovidius” din Constanţa a vizitat, la finele săptămânii trecute, mai multe licee și o universitate din Albania, pentru promovarea programelor de studii și extinderea colaborărilor educaționale și de cercetare cu instituţii de educaţie din această ţară.

Potrivit conf. univ. dr. Cristina Duhnea, activitățile au făcut parte din campania „Be a student at Ovidius”, desfășurată cu scopul de a crește vizibilitatea UOC prin promovarea în plan internațional a imaginii acesteia ca universitate multiculturală comprehensivă. „Pe parcursul vizitelor la instituțiile de învățământ din Korça și Tirana au fost prezentate programele de studii ale universităţii de stat constănţene și oportunitățile de care pot profita viitorii studenți. De asemenea, au fost purtate discuții cu privire la consolidarea relațiilor de cooperare existente și dezvoltarea unor noi colaborări între organizațiile implicate”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

Campania „Be a student at Ovidius” face parte din proiectul Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, cu o valoare totală de 332.500 lei fiind unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, domeniul strategic de finanțare 2: Internaționalizare.

Delegația UOC a fost formată din conf. univ. dr. Cristina Dafinoiu, conf. univ. dr. Veronica Nedelcu și lect. univ. dr. Laura Pascale. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2625 secunde