Universitatea "Ovidius" vine în sprijinul Spitalului de Boli Infecțioase

Marţi, 24 Martie 2020
269
Conducerea Universității "Ovidius" din Constanța (UOC) vine în sprijinul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, dând startul campaniei de strângere de fonduri "Împreună pentru sănătatea comunității noastre!".

Campania are ca scop colectarea de fonduri pentru a sprijini buna desfășurare a activității unității medicale, în lupta împotriva virusului Covid-19.

În prezent, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța este unul dintre cele cinci centre medicale desemnate de către Ministerul Sănătății în tratarea pacienților cu noul coronavirus, singurul centru abilitat din regiunea de sud-est a României în lupta împotriva Covid-19.

În acest context, se face apel către toți membrii comunității universitare, în special către partenerii implicați în Forumul oamenilor de afaceri, precum și către constănțeni, de a dona orice sumă consideră, în contul Fundației "Metamorphosis" a UOC.

Potrivit reprezentanților UOC, donațiile vor fi direcționate către achiziționarea de medicamente pentru pacienții internați, achiziționarea unui plămân artificial și completarea nevoilor de echipament.

Detaliile fundației sunt următoarele: Fundația "Metamorphosis", bulevardul Mamaia nr. 124. Contul bancar (IBAN) este RO49BRDE140SV73207651400 (deschis la BRD Constanța), CIF: 39912517. În documentul bancar, la rubrica "Explicații", sunteți rugați să completați cu mențiunea "Donații Covid-19". Pagina a fost generata in 0.2636 secunde