Universitatea "Ovidius" răsplătește performanța

388
1
Universitatea

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 12, în Aula Magna a Universității "Ovidius", va avea loc a doua ediție a Galei cercetării de performanță și a colectivelor editoriale ale revistelor de top din această academie. 


Festivitatea, la care își dau concursul și studenții Facultății de Arte, face parte din programul manifestărilor dedicate împlinirii a 55 de ani de învățământ superior la Marea Neagră. 


Pe scenă vor urca membri marcanți ai comunității academice de la "Ovidius", care au contribuit prin activitățile de cercetare de anul trecut, în diverse domenii, la dezvoltarea și inovarea științifică națională și europeană. 


Vor fi premiați 11 profesori, din 11 facultăți, și reprezentanții a șase colective editoriale ale revistelor de top din cadrul UOC. Ca noutate, în acest an, se va acorda un premiu special pentru unul dintre câștigători la nivelul întregii universități. 


La eveniment, vor lua parte rectorul prof. univ. dr. Sorin Rugină, prorectorul responsabil cu Cercetarea Științifică și Informatizarea, prof. univ. dr. Constantin Popa, inițiatorul competiției, și membrii comunității academice ovidiene. Prima ediție a Galei cercetării de performanță și a colectivelor editoriale ale revistelor de top din Universitatea "Ovidius" din Constanța a avut loc anul trecut.


Comentează știrea

uoc
30 martie 2016
rasplata

...cica!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2816 secunde