Universitatea "Ovidius" începe înscrierile

219
Universitatea

Articole de la același autor

În acest an, Universitatea "Ovidius" își așteaptă viitorii studenți la înscrieri, pentru programele de licență și master, în perioada 12-27 iulie.

Pentru cele 16 facultăți sunt scoase la concurs, pentru studii uni-versitare de licență, 1.320 locuri fără taxă pentru învățământ cu frecvență, 2.870 de locuri cu taxă pentru învățământ cu frecvență, 645 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă (ID/IFR);

La studii universitare de masterat sunt disponibile 620 de locuri fără taxă, 1.906 de locuri cu taxă.

La cinci facultăți, respectiv Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică și informatică, Facultatea de Istorie și științe politice, Facultatea de Arte și Facultatea de Construcții, înscrierea la admitere se face exclusiv online. Platforma de înscriere online va fi disponibilă odată cu deschiderea sesiunii de admitere, 12 iulie.

La studii universitare de licență, înscrierile pentru toate domeniile de studii și susținerea probelor de concurs (în funcție de calendarul fiecărei facultăți) sunt prevăzute între 12 - 27 iulie. 5 august este data limită de finalizare a înmatriculărilor pentru sesiunea iulie. Între 5 și 16 septembrie au loc înscrieri pentru toate domeniile de studii și susținerea probelor de concurs (în funcție de calendarul fiecărei facultăți). 26 septembrie este data limită de finalizare a înmatriculărilor pentru sesiunea septembrie

La Facultatea de Arte, calendarul admiterii prevede înscrieri între 14 și 20 septembrie, probele fiind programate între 21-23 septembrie, pe 26 septembrie fiind afișate rezultatele.

Toate informațiile legate de admiterea 2016, sesiunile iulie și septembrie, pot fi accesate pe admitere.univ-ovidius.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1563 secunde