Universitatea "Ovidius"/ Dănuț Epure își dă demisia din funcția de președinte al Senatului

669
4
Universitatea
Peste câteva ore, la Universitatea "Ovidius" din Constanța va avea loc ședința de Senat în care rectorul Dănuț Tiberius Epure își va anunța demisia din funcția de președinte și se va discuta regulamentul de alegere a decanilor.


Comentează știrea

observator
14 martie 2012
triumful mediocritatii

ani de zile unii s-au chinuit sa ridice cit de cit nivelul sub-medie al univ. ovidius. alegerea lui epure o nulitate academica intrat ca baiatu de pravalie pe usa din dos a universitatii (sprijinit de peride, anghel si restul cetei) ca rector a tras si va trage inapoi univ. cu 22 de ani cind se numea scoala de sub-ingineri.

tot observator
14 martie 2012
ce triumf , mon cher?

Ce sa-ti spun! Ca a ridicat Ciupila nivelul si prestigiul universitatii, de n-a mai putut! Ho sa vedem ce va face! Mentine vechea garda de sugaci si de mediocri sau ii da la o parte si aduce profesionisti. Altfel, nu rezista.Si asa sustinatorii lui Gartu de la arte si de la litere nu-i dau mai mult de un an. Nu-i asa, Anico Adamico?Muncesti tu la greu sa vina al bun, ca asta e cah!

impotriva securistilor
14 martie 2012
ptr observator

Daca numai sunt la conducere "baietii manipulati" ai lui Ciupina asta inseamna ca se duce UOC de rapa?ei au fugit mereu de responsabilitate si de asumarea greselilor facute in toti acesti ani de cand conduc universitatea.Cea mai mare problema a lor este ca exact acolo unde au fost "maimutzele" lui Ciupina si aici ma refer la decani,au cei mai putini studenti si nu au adus timp de 8 ani bani la bugetul universitatii si au trait pe spatele altor facultati care au stiut sa se promoveze,un exemplu clar de promovare buna este medicina care intr-adevar merge si din inertie,stiintele economice,dreptul,...oare de ce timp de 8 ani Ciupina nu a tras la raspundere decanii de la fizica,matematica pentru prost management?..asa ca onservatorule,cred ca ar trebui sa te uiti mai bine in trecut pe mandatul lui Ciupina si de abia dupa aia sa vii si sa vorbesti de un profesor care a ajuns rector pentru ca stii si tu bine ca ministerul nu te pune intr-o functie de conducere daca nu esti capabil...si sincer dupa cum spunea si ciupina...functiile de decan si rector...s-au schimbat in timp si au devenit mai mult functii pentru manager al facultatilor.In legatura cu sprijinul oferit de Peride,Anghel si restul cetei,diferenta dintre tine si ei este ca acei oameni au crezut in el si ca trebuie promovat tineretul la fel ca si Basescu,s-au saturat toti de pensionarii care si-au inceput prima zi de munca din viata lor in scolile securitatii...viitorul este TINERETUL care intotdeauna a avut piedici puse in promovare de catre persoanele de genul Ciupina...lasati tineretul sa isi puna in practica cunostinele acumulat!!!!

mai zambiti, domnilor
15 martie 2012
niste frustrati

Domnilor contestatari nu fiti ipocriti. Rectorul nu e un om, e o institutie. Dan Epure are in echipa oameni mult mai curati decat Mihai Girtu. E ca diferenta dintre intelectualii lui Voiculescu si Mihai Razvan UNgureanu, a lui Basescu. Nu cred ca este important sa il acuzati pe Epure cat sa va dati seama cat de slabi ati fost voi. Reveniti-va, daca Dan Epure ar fi fost atat de slab nu i-ar fi eliminat din consilii pe marii corifei. Daca Dan Epure ar fi atat de corupt pe cat spuneti, Girtu ar fi adunat oamenii corecti, dar n-a fost asa. Si acum fie vorba intre noi, Ronald Reagan era un actor care nu intelegea prea bine politica externa dar a zis o vorba mare: ei vor pierde, noi vom castiga! Asa a daramat comunismul. Restul.....e CAN CAN, dragilor!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2965 secunde