Universitatea Maritimă implementează o platformă electronică pentru studenți

Joi, 17 Octombrie 2019, 23:29
110
Universitatea Maritimă din Constanța inaugurează, astăzi, la ora 13.00, platforma electronică "Get together-practical tools for youth engagement", realizată în cadrul unui proiect Erasmus. 


Potrivit managerului de proiect, prof. univ. ing. Dumitru Deleanu, tot atunci va avea loc și workshop-ul pentru implicarea tinerilor, manifestare care are ca scop asigurarea mijloacelor pentru încurajarea unei participări mai puternice a tinerilor la viața democratică și civică din Europa. În același timp, se are în vedere lărgirea, dar și aprofundarea participării lor politice și sociale de la nivel local, la nivel național și european. 


"Obiectivul principal al proiectului este promovarea implicării active a tinerilor prin crearea unei platforme inovatoare de comunicare on-line, pentru un dialog între aceștia și cei responsabili, de formare și cooperare în cadrul politicilor pentru tineret, în implementarea strategiilor regionale de dezvoltare durabilă, precum și înființarea unei rețele de tineret balcanice pentru cooperare și comunicare", a declarat cadrul didactic. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4386 secunde