Unii membri CNA se plâng de atacurile Antenei 3. Narcisa Iorga spune că a primit amenințări cu moartea

141
1
Unii membri CNA se plâng de atacurile Antenei 3. Narcisa Iorga spune că a primit amenințări cu moartea - 46474-1330610219.jpg
Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Dan Grigore și Gelu Trandafir, membri ai CNA, au declarat, astăzi, că sunt atacați în mod constant în emisiunile televiziunii Antena 3, Iorga spunând că a primit amenințări cu moartea după ce realizatorul TV Mircea Badea i-a făcut publică fotografia și adresa de e-mail.

După ce în ședința din 28 februarie, Ioan Onisei - vicepreședintele Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) - a propus oprirea programului obișnuit al Antenei 3, în intervalul 19.00-19.10, din cauză că, în emisiunea "Sinteza zilei", moderatorul Mihai Gâdea i-a spus lui Lucian Duță, președintele CNAS, că este "dobitoc", patru membri ai CNA - Ioan Onisei, Narcisa Iorga, Dan Grigore și Gelu Trandafir - au susținut, joi, o conferință de presă în care s-au plâns că sunt atacați în mod constant de Antena 3.

Ei au precizat că nu sunt reprezentanții puterii în CNA, așa cum s-a afirmat în emisiunile televiziunii Antena 3, precizând că membrii Consiliului sunt numiți de Parlament, la propunerea Senatului (3 membri), a Camerei Deputaților (3 membri), președintelui României (2 membri) și a Guvernului (3 membri).

Citește mai departe

Comentează știrea

Devorattor
1 martie 2012
este CNA usa de biserica?

Dar despre abuzurile savarsite de CNA de ce nu scrieti? Daca chiar au fost amenintati, vrem si noi inregistrari, stenograme, etc... In calitate de cititori cu capul pe umeri, avem dreptul sa fim informati corect si obiectiv, nu mintiti si manipulati de presa!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Mihai Mărgineanu în concert 3D
Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Iată ce cărți se fură din librării
Pagina a fost generata in 1.4988 secunde