Un nou record pentru Adele

134
1
Un nou record pentru Adele - adele21-1446552743.jpg
Binecunoscuta cântăreață britanică Adele a bătut un nou record cu noul său cântec Hello, care a devenit piesa cea mai vândută online în prima săptămână de la lansare, fiind descărcată de un milion de ori în SUA, potrivit Agerpres. Este o baladă acompaniată la pian si e primul cântec de pe noul album al artistei Adele, programat să fie lansat în 20 noiembrie, primul după o pauză de cinci ani. Piesa a ajuns în fruntea topului Billboard care înregistrează vânzările, descărcările și difuzările la radio: Hello a fost descărcat de 1,1 milion de ori în SUA în prima săptămână de la lansare, depășind cu mult precedentul record stabilit de rapperul Flo Rida cu piesa lui 'Right Round', care a fost descărcată de 636.000 de ori într-o săptămână, în 2009.

Astfel, melodia Hello a fost ascultată de peste 20,4 de milioane de ori în streaming (flux fără descărcare) pe serviciile de muzică la cerere, de două ori mai mult decât precedentul record deținut în ultimele două luni de canadianul Justin Bieber cu piesa lui 'What do you mean?'. Criticii se așteaptă ca noul album al lui Adele, intitulat '25', să fie cel mai bine vândut anul acesta. 

Comentează știrea

Ari
3 noiembrie 2015
Cum sa faci bani de acasa!

Cum sa faci bani acasa! Vremurile sunt tot mai grele, nu-i asa? Salariul nu mai e suficient, asa ca e timpul sa inveti cum sa faci bani acasa! Da, noi iti oferim absolut gratuit un curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa! Solicita acum toate detaliile la adresa de email: ari_arici@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7528 secunde