Un film de Oscar se lansează la Cityplex Tomis Mall

Joi, 19 Noiembrie 2015
81
Mâine, "Independența Film" lansează în cinematografele din România premiera comediei "Testamentul nou nouț", în regia lui Jaco van Dormael, unul dintre cei mai originali cineaști ai momentului, cunoscut publicului din România pentru filmul "Mr. Nobody".


Filmul lui Dormael reprezintă propunerea Belgiei pentru Premiile Oscar și va putea fi vizionat GRATUIT la cinema Cityplex - Tomis Mall sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:15, dacă cei interesați achiziționează de la bar produse de minim 8 lei.


"Testamentul nou nouț" a fost proiectat anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Cannes în Quinzaine des Réalisateurs.
Dumnezeu există! El locuiește în Bruxelles și se poartă oribil cu soția sa și fiica lor, Ea, care are 10 ani. Dacă despre fiul lui (JC) știm o mulțime de lucruri, despre Ea nu știm mai nimic. Pentru că nu mai suportă modul în care tatăl ei se comportă cu oamenii, Ea se revoltă, intră în biroul acestuia și trimite tuturor prin SMS datele la care se vor stinge din viață, apoi fuge de acasă. Pentru unii oameni, vestea nu va aduce nimic nou, dar altora le va schimba complet viața. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3396 secunde