UMC găzduiește, în premieră, întâlnirea liderilor în securitate cibernetică

209
UMC găzduiește, în premieră, întâlnirea liderilor în securitate cibernetică - umcgazduieste-1489328897.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, pe 23 și 24 martie, la Universitatea Maritimă Constanța debutează Conferința Black Sea Maritime Cyber Security  pentru prima dată în Europa de Est, în România.

Prima întâlnire este dedicată liderilor în securitate cibernetică din companiile ce oferă soluții IT de securitate, companiile de navigație, companiile de crewing, operatorii onshore și offshore de la Marea Neagră, structurile administrațiilor portuare fluviale și maritime, precum și din structurile administrațiilor naționale și teritoriale de apărare a frontierelor și specialiștilor din mediul distribuției de energie și academic deopotrivă, interesați să se implice în informarea comunității de business privind riscurile și vulnerabilitățile în noul mileniu al comunicațiilor digitale.

Conferința se încheie, pentru cei care doresc să se certifice în domeniu, cu o sesiune de instruire cu Certificare ISO 27001 (securitatea informației) - Sisteme de Management al Securității Informației, cu durata de două zile, cu specialiști de la Lloyd’s Register. Cursul se va derula la Universitatea Maritimă Constanța, în perioada 25-26 martie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9452 secunde