UMC desfășoară un nou proiect, în colaborare cu turcii

238
1
UMC desfășoară un nou proiect, în colaborare cu turcii - proiectumc-1519825304.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) derulează pentru studenții săi un nou proiect, intitulat "NEO-COL" (Navigational Oriented ColRegs Training Questionnaire), realizat sub coordonarea lui "Turk Loydu", o instituție acreditată privind clasificarea și certificarea în sectoarele maritim și industrial din Turcia.


Potrivit lect. univ. dr. Alexandru Micu, inițiatorul proiectului, consorțiul acestuia este format din companii private, instituții publice și instituții VET din Turcia, Spania, Polonia și Germania, care au o experiență vastă în sectorul maritim. În cadrul acestui proiect, România este reprezentată de Universitatea Maritimă din Constanța. Precizăm că proiectul a fost implementat prin finanțarea Comisiei Europene în cadrul programului Erasmus +, cu sprijinul Agenției Naționale Turcești.


În cadrul acestuia, studenții au de completat un chestionar, care este aplicat pentru a elabora o analiză a nevoilor pentru modulul de formare online al parteneriatelor strategice Erasmus + KA2, VET, intitulat "Instruire în domeniul echipamentelor de navigație cu aplicabilitate în interpretarea situațiilor, specifice navigației, prevăzute în Regulamentul pentru Prevenirea Abordajelor pe Mare (NEO-COL)". 


Scopul acestui chestionar este de a înțelege variațiile aplicării ColRegs, precum și de a eficientiza utilizarea echipamentelor electronice aflate la bordul navelor în procesul decizional. Chestionarul se adresează studenților (care au studiat ColRegs) și ofițerilor de navigație care își desfășoară activitatea pe diferite nave. 


Comentează știrea

don
1 martie 2018
Proiectul

se numeste :NU MAI LUAM SPAGA NU INSISTATI ,ASTFEL CAND LUATI LICENTA VETI STI TABLA INMULTIRII

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Economie : Cadet la Eastern Pacific
Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Economie : Practicant pe o navă japoneză
Pagina a fost generata in 0.4609 secunde