Admiteri pe loc

Ultima șansă pentru tinerii români la împrumutul guvernamental, pentru a studia în Marea Britanie

3446
Ultima șansă pentru tinerii români la împrumutul guvernamental, pentru a studia în Marea Britanie - admiteripeloc-1593182001.jpg

Articole de la același autor

Începând de anul următor, studenții din Uniunea Europeană care vor dori să studieze în Marea Britanie nu vor mai putea să beneficieze de împrumutul guvernamental și vor avea taxe mai mari de școlarizare. Așadar, pentru studenții care încep anul universitar 2020-2021 în Marea Britanie, împrumutul guvernamental rămâne valabil

și taxele de studiu rămân la fel.

Tinerii constănțenii care caută cele mai bune oportunități pentru viitorul lor sunt susținuți să aplice în continuare pentru a studia în Marea Britanie. Cei care încep anul universitar în toamnă pot beneficia de aceleași avantaje pe toată durata studiilor. În plus, în luna iulie 2020, ei au șansa de a aplica pe loc la o universitate din străinătate, prin intermediul evenimentului online Spot Admissions.

Practic, li se oferă oportunitatea de a găsi programul de studii care li se potrivește și de a susține interviul direct cu reprezentanții instituțiilor britanice. Astfel, ei pot primi pe loc răspunsul dacă sunt admiși la o universitate de renume din Marea Britanie.

Proces simplificat, cu admitere fără dosar și răspuns în aceeași zi

Participarea la Spot Admissions este gratuită și se face online, pe www.spotadmisions.ro. Pentru a aplica, doritorii nu au nevoie decât de diploma sau adeverința de BAC sau de licență, foaia matricolă și, opțional, de certificatul de limba engleză.

În tot procesul de admitere, un consilier educațional Edmundo îi va ajuta să stabilească programele potrivite la care sunt eligibili și să se programeze la interviu online și direct de acasă cu universitățile alese, care vor avea loc pe 13 - 14 iulie.

După un interviu de doar 15 minute cu reprezentanții universității, aplicanții primesc răspuns pe loc dacă au fost admiși. Șapte facultăți britanice oferă tinerilor români această ultimă oportunitate de a se înscrie pentru a începe noul an universitar pe teritoriul britanic. Printre universitățile respective, se numără și University of Essex, University of West London, University of Westminster sau Coventry University - cea din urmă fiind universitatea cu premiul Gold Standard în învățare și predare, cu punctaj maxim la predare, perspective de angajare pentru absolvenți, facilități și internaționalism, conform QS Stars Rating System 2019.

Perspective frumoase pentru viitorii angajați

Coventry University l-a convins și pe Robert Țugui, care a decis că trebuie să prindă oportunitatea de a studia în Marea Britanie.

"Am ales să aplic prin Spot Admissions deoarece m-am hotărât destul de târziu, iar majoritatea universităților își ocupaseră deja locurile, puteam să «risc» să aplic la cinci universități prin UCAS cum era și normal, dar am ales să nu o fac. La început, aveam puține emoții, pentru că nu eram obișnuit să vorbesc engleză în viața de zi cu zi. Dar, la scurt timp după ce am început interviul, emoțiile au trecut", povestește viitorul student.

Facultatea în Marea Britanie atrage anual peste 400.000 de studenți internaționali - Universitățile din UK sunt considerate printre cele mai bune din lume - 18 din top 100 universități la nivel mondial sunt britanice. În plus, 14 din 100 cele mai bune universități când vine vorba de gradul de angajabilitate provin tot din Marea Britanie, potrivit QS World University Rankings 2020. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.742 secunde