X
X
Mai multe ştiri online:

"Șuie Paparude" cântă în Clubul "Doors"

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 21.00, puteți cânta și dansa în Clubul "Doors", pe ritmul electrizant al trupei "Șuie Paparude". La început, publicul își va face încălzirea cu DJ Pierre D’Vară.

Apoi, constănțenii pot fredona împreună cu membrii formației melodiile "A fost odată ca niciodată", "Cea mai bună zi", "Moartea boxelor", "Pentru inimi" etc. Cei interesați vor scoate din buzunare suma de 35 de lei de persoană.

"Șuie Paparude" este o formație românească de muzică electronică, care a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate la nivel internațional, cum ar fi "Depeche Mode". În anul 1995, Mihai Dobre și Mihai Câmpineanu au lansat primul lor album, intitulat "Șuie Paparude", incluzându-l și pe DJ Vasile. În 1997, DJ Vasile părăsește trupa pentru a urma o carieră solo, înainte ca cei doi să lanseze al doilea album al trupei, intitulat "Salvează-te", incluzând melodia "Iarba verde de acasă". În 1998 apare maxi-single-ul "Musca", iar în 2009, Cezar Stănciulescu (Junkyard) părăsește trupa și este înlocuit cu MC Bean (Marius Andrei Alexe).

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5033 secunde