Tudor Gheorghe revine în forță, în septembrie, la Casa de Cultură

269
Tudor Gheorghe revine în forță, în septembrie, la Casa de Cultură - tudorgheorghesursatacataca-1590931467.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța nu mai găzduiește, în această perioadă, niciun spectacol, din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse. Directorul instituției, Gheorghe Ungureanu, ne-a declarat, însă, că le pregătește iubitorilor de muzică bună și spectacole o sumedenie de surprize.

La toamnă, spre exemplu, constănțenii vor putea lua parte la concertul "Risipitorul de frumuseți" al lui Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe este un cântăreț, compozitor și actor român, născut în urmă cu 75 de ani, în comuna Podari, județul Dolj, dintr-o familie de țărani. Copilăria, dar mai ales adolescența i-au fost dificile. Tatăl, cântăreț la biserică, a fost arestat ca legionar și deținut politic la Aiud.

Mai târziu, în perioada comunistă, el a întâmpinat foarte multe opreliști din partea regimului comunist, fiindu-i interzis să concerteze un deceniu, până la Revoluția din 1989. În acea perioadă, artistului i-au fost cenzurate spectacolele, iar în anul 1987, i-a fost interzis să concerteze. După Revoluție, artistul a revenit, cu și mai mult nerv, iar cântecele sale - susțin cei care l-au văzut în concerte - sunt de-a dreptul magnifice și pătrunzătoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4479 secunde