X
X
Mai multe ştiri online:

Trupa Zbumzzi vine să îi distreze pe copiii din cartierele Constanței

Ştire online publicată Luni, 10 August 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Începând de astăzi și până pe 12 septembrie, trupa Zbumzzi va susține spectacole pentru cei mici în parcurile din municipiul Constanța, între orele 17.00 și 18.00. De asemenea, de luni până joi, de la ora 19.30, echipa Zbumzzi se va muta pe plaja din Faleză Nord, pe strada Rotterdam nr. 2. Astfel, între 10 și 15 august, caravana Zbumzzi va poposi în Parcul Poarta 6. Apoi, din 17 și până pe 22 august, îndrăgita trupă se va întâlni cu prichindeii din Parcul Viitorului, iar în săptămâna 24 - 30 august se va afla în Parcul Km 4-5.

Aventura Zbumzzi va continua apoi între 31 august și 5 septembrie în Parcul de la Gară, iar, între 7 și 12 septembrie, în Parcul de la Casa de Cultură. Actorii vor da viață poveștilor "Fata babei și fata moșneagului", "Cenușăreasa", "Motanul încălțat" și "Cei trei purceluși".

De asemenea, săptămâna aceasta, trupa se va afla, de la ora 19.30, pe plaja din Faleză Nord. În fiecare seară, va fi prezentată una dintre poveștile copilăriei. Intrarea este liberă.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4505 secunde