Trupa "Platonic Band", întâlnire cu fanii, la Constanța

177
Trupa

Articole de la același autor

Trupa "Platonic Band" revine, săptămâna viitoare, în fața publicului constănțean, cu melodii în primă audiție de pe cel de-al cincilea album, intitulat "Geometry of Creation", dar și cu cele mai cunoscute compoziții de pe albumele "Sweet Little 6STRING" sau "Two decades". Concertul va avea loc, la Club Doors din Constanța, duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 19.30. Prețul unui bilet este 50 de lei.

Platonic Band este un proiect ce reușește să aducă laolaltă o serie de muzicieni români care s-au evidențiat de-a lungul timpului prin talent și personalitate. Din trupă fac parte: Nicu Patoi (chitară), Răzvan "Lapi" Lupu (baterie), Adrian Ciuplea (chitară bas) și Berti Barbera (voce și percuție).

"Am înființat trupa în 1995 la Galați și de la bun început, acest proiect a fost făcut cu intenția de a cânta ceea ce-mi place, fără să țin cont de stiluri, tendințe la modă sau de sfaturile unor impresari sau producători. În prezent, trupa arată exact ceea ce sunt, cum gândesc și simt muzica după 33 de ani de cântat, dar nu aș fi reușit să fac asta fără colegii mei", a declarat unul din membrii trupei, Nicu Patoi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Decembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Iată, vin colindători!"
Luni, 18 Decembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Grigore Leșe cântă la Constanța
Pagina a fost generata in 0.44 secunde