Tribut Whitney Houston la American Corner Constanța

319
Ieri, a avut loc la American Corner din cadrul Universității "Ovidius" Constanța o activitate-tribut dedicată artistei Whitney Houston, găsită moartă în camera sa de hotel în data de 11 februarie 2012. Timp de două ore, s-au ascultat unele dintre melodiile cele mai de succes ale artistei, s-au vizionat două documentare despre viața și cariera acesteia și s-au împărtășit păreri despre cea care a fost una dintre cele mai bine vândute artiste din lume.
La activitate au participat o parte din studenții de la Facultatea de Arte, specializarea Actorie.
Inițiativa a fost foarte bine primită de studenții prezenți, iar unul dintre aspectele care au contat cel mai mult pentru ei a fost interactivitatea. "Aflăm lucruri care pe noi ne intere-sează și faptul că interacționăm face lucrurile mai interesante. Pe mine mă ajută să aflu lucrurile mai ușor și să descopăr noi surse de inspirație", ne-a spus Adrian, student în anul II la Actorie.
La sfârșitul fiecărei activități de acest fel, studenților li se oferă și o diplomă de participare care arată, după cum ne-a spus Rodica Toma, coordonator American Corner Constanța, că studenții au luat parte la activități extracuriculare ce pot fi menționate ulterior în curriculum vitae.
Andreea IACOB

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cine va fi noul rector?
Pagina a fost generata in 0.4288 secunde