Trei noi lansări de carte la Constanța

242
Trei noi lansări de carte la Constanța - comunicaristiintifice-1507633920.jpg

Articole de la același autor

Muzeul Marinei Române a organizat zilele trecute cea de-a XXI-a ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice "Dunărea și Marea Neagră în spațiul euroasiatic. Istorie, Relații Politice și Diplomație".


Participarea a fost, ca în fiecare an, numeroasă și prestigioasă, cei peste 45 de specialiști prezenți venind de la instituții diverse din toată țara.


Deschiderea oficială a sesiunii a fost făcută de directorul muzeului, comandorul Marius Laurențiu Rohart și a fost urmată de scurte discursuri susținute de comandor Iosif Bencze, care a transmis mesajul de salut din partea Șefului Statului Major al Forțelor Navale, de prof. univ. dr. Valentin Ciorbea și de conf. univ. dr. Marioara Cojoc, de la Facultatea de Istorie și Științe Politice a Universității "Ovidius" Constanța.


Un moment intens așteptat a fost cel al lansărilor editoriale. Au fost prezentate trei volume, aparținând Andreei Atanasiu-Croitoru – Pagini de istorie militară, lucrare apărută în 2016; Vasile Mărculeț - Vlaho-bulgari și latini. Aspecte militare ale luptei pentru supremație în Peninsula Balcanică (1204-1218), apărută în anul 2017 și comandor (r) dr. Ioan Damaschin – Eroii neuitați ai adâncurilor, apărută în anul 2017. Toate aceste lucrări au apărut sub egida Editurii Muzeului Marinei Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4486 secunde