Trei clase ale Colegiului „Mircea cel Bătrân” trecute online

1553
Trei clase ale Colegiului „Mircea cel Bătrân” trecute online - cursurionline-1641722657.jpg
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a publicat lista unităților de învățământ care vor avea săptămâna aceasta activitatea fizică suspendată și care vor organiza cursuri online, ca urmare a depistării unor cazuri de infectare în rândul colegilor de clasă.

Până pe 17 ianuarie, vor fi online câte o clasă de a V-a a Școlii Gimnaziale nr. 28 „Dan Barbilian“ Constanța, respectiv de la Școala Gimnazială nr. 33 „Anghel Saligny” Constanța, o clasă de VI-a de la Școala Gimnazială nr.39 „Nicolae Tonitza" Constanța și o clasă de a X-a de la Liceul Teoretic „G. Călinescu”. 

Cele mai multe clase în online – trei – sunt la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”: două clase de a X-a și o clasă de a XI-a, până pe 18 ianuarie.

Tot până la aceeași dată vor funcționa online o clasă de XI-a de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța, o clasă de a XI-a de la Liceul Teoretic „Ovidius", precum și o clasă de a V-a, respectiv una de XII-a de la Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia și o clasă de a X-a de la Liceul Teoretic „Traian".
Până miercuri, 19 ianuarie, vor desfășura activitatea didactică online și două clase de-a V-a de la Școala Gimnazială, „Ion Borcea“ Agigea și de la Școala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand” Constanța.

De asemenea, Liceul Energetic Constanța are o clasă de a IX-a online până joi, 20 ianuarie.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5934 secunde