Trei ani de "luptă" cu sistemul

831
17
Trei ani de

Articole de la același autor

Asociația Elevilor din Constanța aniversează joi, de la ora 15,30, în sala de concerte a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, trei ani de apărare și reprezentare a drepturilor și intereselor elevilor.


Vor fi alături de membrii acestei asociații persoanele care au sprijinit-o în demersurile inițiate pe parcursul celor trei ani, printre care se află reprezentanți ai Ministerului Educației și Administrației Prezidențiale. 


În cadrul evenimentului vor fi acordate premii partenerilor, urmate de un program artistic alcătuit din momente muzicale, dansuri grecești și dansuri tătărești. Intrarea este liberă. 


Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Da-ti demisia, stan!
20 iunie 2016
Nu te suportam!

Si patru...de lupta cu stan! Huooooo, stan! Demisia, demisia, stan!

Jos, stan!
21 iunie 2016
Jos, jeg de om!

Stan este decazuta moral si profesional...de noi, cadre didactice, parinti si elevi. Jos, stan! Jos, stan! Jos, stan!

afara satan!
21 iunie 2016
patru ani in infern

nu stie nimeni ce mai asteapta satan, de ce nu isi da demisia! Nici de ce nu vede conducerea isj ce face satan in scoala-jucarie.

Jos, stan!
21 iunie 2016
Jos, jeg de om!

Alo, isj!!! Cu stan cum ramane?! Cum am stabilit...?! Daca o pretuiti asa mult, luati-o, fratilor, la voi, faceti-i statuie, puneti-o si-n rama si dati-i post de al doilea inspector general.....ca saraca fata nebuna sa aiba si la isj ceva ghiocei plangaciosi! Jos, stan! Jos, stan! Jos, stan!

Jos, stan!
21 iunie 2016
Jos, jos, jos!

Stan, proasta satului, stan, malefica, stan, incompetenta, stan, razbunatoarea, stan, imorala, stan, josnica, stan, inumana, stan, rautacioasa, stan, barfitoarea, stan, urzitoarea, stan, nebuna, stan, psihopata, stan, pastiluta!!!! Pastiluta, pastiluta, pastiluta, dati-mi pastiluta, ca nu mai pot sa gandesc cu nebunele de frustrate!

Demisia, stan!
21 iunie 2016
Locul tau nu este la 28!

Aloooo, isj, ne auzi: cu stan....sau fara stan?! Asta-i intrebarea?! Mai bine cu ea, ca tot o tineti tare in brate si va e draga tare! Luati-o la voi acasica, dar nu uitati: nu-i intrerupeti tratamentul, ca apoi se da Napoleon si cine stie ce vrea sa cucereasca cu piticii ei de pe creeras...! Acum este conducatorul armatei supreme de ghiocei plangaciosi de la DB! Ssst, liniste, astazi toarna stan sceneta " cum se strecoara stan printre legi", partea 1321...

Fost parinte 28
21 iunie 2016
Stan este o directoare inchipuita!

Noi ne-am transferat copilul de la 28. cand am vazut cum incerca stan sa ne faca sa ramanem, am inteles clar ca are o problema ce tinea de psihic: ne spunea sa ramanem, ca ne transfera la ce clasa vrem si ca va avea copilul numai 10 pe linie....ca o sa vedem noi, in alta parte, nu se da 10 pe linie si ca vom avea nevoie de medie mare la evaluare....batea campii, de parca era vorba despre un copil care nu putea invata!!! Nu era cazul nostru! Atunci am vazut ca, de fapt, nu are nimic de-a face cu managementul scolar...ea vede scoala ca pe o afacere personala, negociaza notele elevilor ca in piata, la taraba! Probabil asta este si motivul pentru care nu inghite cadrele didactica care nu-i respecta ordinul de a trece anumite note la anumiti elevi! Apropo, a mai falsificat note prin cataloage in ultima vreme?! A fost un zvon, acum un an, doi ani, ca ar fi masluit stan niste note prin catalog?! Cum a picat chestia asta la corpul de control? Cred ca au dat cu ea de pamant, nu?!

Stan, noi te iubim!
21 iunie 2016
Noi vrem cu tine....

Chiar rau de tot....o certau si ea plangea! A fost jale mare mare, am zis c-o pierdem pe stan!!!! Chiar eram ingrijorate tare! Insa corpul de control a fost o joaca de copii pe langa ce ii fac lui stan inspectoarele cu monitorizarea 28!! Jale, dom'le, jale curata! Sa vedeti cum tipa la ea, cum ii reproseaza ca s-au saturat de ilegalitatile lui stan, cum o injosesc de fata cu noi, frustratele!!! Pe bune, frate, voi care ati luat totul in serios....daca o demite isj-ul, asa cum vuieste tot inspectoratul, inseamna ca nici astia, nici cei de la bucale nu stiu de gluma?! Va dati seama ca lucrul asta ii afecteaza starea psihica a lui stan?!

Răspuns la: Stan este o directoare inchipuita!
Adăugat de : Fost parinte 28, 21 iunie 2016
Noi ne-am transferat copilul de la 28. cand am vazut cum incerca stan sa ne faca sa ramanem, am inteles clar ca are o problema ce tinea de psihic: ne...
stan, calm, calm.....
21 iunie 2016
Nu te da nimeni jos...

Cine ne recomanda si noua un remediu puternic pentru linistea psihica a lui stan? Stiti, stan a ajuns cu medicatia la the last level! Poate s-a mai inventat ceva, are habar cineva, ceva pastilute care sa poata anihila starea de furtuna interioara a lui stan?! Nu este, dom'le, chiar asa usor, sa ürimesti asa vesti tulburatoare: sa fie demisa...pentru ce, cu ce a gresit asa mult stan?! Ea poate fi si angelica, daca vrea, mai ales dupa pastilute!!! Fiti ingaduitori cu stan, n-o mai tineti in corzi asa rau, va rugam!

Crue
21 iunie 2016
fugiti!

Lasati-ma sa-mi fac de caaaaap! Sunt pe ultima suta de metri, ati ghicit. Acum ori niciodata, din dileala in dileala pana la victoria finala! Stiu ca mi-o iau, n-am scapare dar sa vedem cine fuge mai tare.....Frustratelor, ma prindeti? Am facut antrenament pe plaja zilele astea si pot atinge suta de km la ora in doar 30 de minute.....

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Sunt sigur că nu vreau să fumez!"
Pagina a fost generata in 1.2431 secunde