Tradiționalul concert de colinde, la Casa de Cultură

Miercuri, 28 Decembrie 2016, 19:48
227
Sâmbătă, 31 decembrie, la ora 21, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba Vecerniei cu Litie la biserica "Sfântul Vasile cel Mare" din Constanța (str. Ion Neculce, nr. 2A), așezământ de cult ce-și serbează hramul în prima zi a lui 2017. 


La cumpăna dintre ani, ierarhul Tomisului va fi alături de credincioșii constănțeni în Catedrala arhi-episcopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel", unde, începând cu ora 23.30, va săvârși o slujbă specială, rânduită de Sfântul Sinod, de mulțumire și de binecuvântare a începutului noului an calendaristic. 


Duminică, 1 ianuarie 2017, când Biserica Ortodoxă prăznuiește Tăierea împrejur cea după Trup a Domnului și pe Sfântul Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei, începând cu ora 9, Arhiepiscopul Tomisului va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța. 


În aceeași zi, de la ora 17, Întâistătătorul eparhiei se va întâlni, la Casa de Cultură din Constanța, cu clerul și credincioșii, unde va avea loc și tradiționalul concert de colinde, susținut de către Corala bărbătească ortodoxă "Armonia" a Arhiepiscopiei Tomisului. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3591 secunde