Tot mai mulți bursieri Erasmus la Universitatea "Andrei Șaguna"

154
Tot mai mulți bursieri Erasmus la Universitatea

Articole de la același autor

La Universitatea "Andrei Șaguna" vara se numără bursierii Erasmus. O nouă grupă de studenți străini a ales și în această vară să-și efectueze stagiul de practică în cadrul Facultăților de Științele Comunicării și Științe Economice ale UAȘ.


"Nu cunoșteam foarte multe lucruri despre România înainte să ajung aici, însă faptul că atât profesorii cât și colegii mei care au ales Universitatea "Andrei Șaguna" pentru studii și practică au fost atât de încântați de tot ce au întâlnit aici m-a făcut să-mi doresc să văd cum este să studiezi la țărmul Mării Negre, în țara lui Dracula", a spus Zeynep Hünerel, studentă în anul II la Facultatea de Inginerie și Arhitectură a Universității din Kastamonu, Turcia. 


Colegii de practică ai lui Zeynep au auzit de UAȘ de la studenții șaguniști care au studiat pe bani europeni, între unul și trei semestre, în alte universități din lume și și-au asumat cu mândrie rolul de ambasadori ai Universității "Andrei Șaguna". Ei au vrut să se convingă că este într-adevăr un mediu în care profesorii și studenții formează o echipă de succes ce reușește să se dezvolte într-un cadru intercultural și transnațional, foarte oportun în contextul actual al globalizării pieței muncii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3784 secunde