"Toată lumea din familia noastră" - un film iubit de constănțeni

376

Articole de la același autor

Vineri seara, la Cityplex Constanța a avut loc premiera filmului "Toată lumea din familia noastră". Publicul constănțean a primit cu căldură ideea filmului, sala fiind plină până la ultimul loc.
Filmul "Toată lumea din familia noastră" în regia lui Radu Jude, rulează la cinematograful Cityplex Constanta, începând cu 7 aprilie 2012, până pe 26 aprilie 2012.
"Toată lumea din familia noastră" tratează cu umor povestea tristă a unui tată și a fiicei lui, care vor să petreacă împreună o vacanță ca-n rai, însă deocamdată sunt prinși în iadul relațiilor de familie de pe pământ.
Cityplex și-a propus ca, începând din 2012, să devină un "ambasador" al artei cinematografice europene, promovând în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative producții europene ale anului.
Totodată, Cityplex intenționează să aducă titluri cu subiecte actuale și interesante pentru tineri, scopul fiind acela de a contribui la înțelegerea culturii și mentalităților din alte zone geografice.
Vor avea loc cel puțin 2 proiecții de filme pe lună cu intrare liberă, ocazie cu care vor fi promovate tinere talente locale din domeniul artei, fie că este vorba de pictură, literatură, muzică, dans, film, teatru etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5238 secunde