Titularizare 2020. A fost anunțat calendarul probelor

155
Titularizare 2020. A fost anunțat calendarul probelor - 1-1594044324.jpg

Articole recomandate

Ministerul Educației și Cercetării anunță actualizarea, prin ordin de ministru, a calendarului privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 - 2021.


Candidații la concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele școlare în perioada 9-16 iulie (dosarele pot fi transmise și electronic), potrivit MEC.


Proba scrisă din cadrul concursului de titularizare în învățământul preuniversitar va avea loc pe 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare, iar primele rezultate vor fi afișate pe 4 august.


Contestațiile vor putea fi depuse pe 4 și 5 august, iar în data de 11 august vor fi anunțate rezultatele finale.


"În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului de învățământ, a fost aprobat prin ordin de ministru și transmis spre publicare în Monitorul Oficial calendarul mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 - 2021", informează MEC într-un comunicat.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7011 secunde