Tinerii pianiști se întrec într-o nouă competiție

366
Tinerii pianiști se întrec într-o nouă competiție - tineriipianisti-1541695180.jpg

Articole de la același autor

Asociația "Nihil Sine Arte", împreună cu Colegiul Național "Regina Maria" Constanța, organizează, astăzi și mâine, cea dintâi ediție a Concursului - Festival Internațional dedicat tinerilor pianiști din întreaga lume. Competiția va avea loc la sediul instituției de învățământ.

Potrivit reprezentanților colegiului, juriul este alcătuit din profesori universitari și pianiști din România și Germania: Csiky Boldizsar, Verona Maier, Daniel Goiți, Alessandra Sepe și Alina Deleanu.

"Acest proiect își dorește să aducă o contribuție la viața culturală a Constanței și în același timp să crească vizibilitatea și prestigiul Colegiului Național «Regina Maria» la nivel național și internațional, având ca scop încurajarea și susținerea tinerelor talente pianistice. Constanța are nevoie și de astfel de evenimente și suntem convinși că există public doritor și iubitor de muzică bună. Prin dumneavoastră, putem afla parteneri deosebiți și interesați să susțină arta pianistică la Constanța", a declarat consilierul de imagine al liceului, Monica Enache. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8704 secunde