"Themis, drumul către umanitate", un nou proiect cultural educativ

362

Articole recomandate

Mâine, la ora 13.00, Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean "Teodor T. Burada", va demara proiectul cultural educativ "Themis, drumul către umanitate", direcționat către tineri și familiile acestora în încercarea de a educa societatea în sprijinul dreptății, al justiției și pentru a oferi un exemplu corector social. 
Întâlnirea va fi găzduită de sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", unde vor fi prezentate situații de viață, precedate de discuții libere și sesiuni de întrebări și răspunsuri din zona prevenirii agresiunilor de orice fel. 


Judecătoarele Monica Tănase și Felicia Marcu vor oferi răspunsuri la întrebările publicului în contextul inițiativelor privind completarea Legii Educației Naționale prin prisma profesiei și a pregătirii academice.
Evenimentele organizate în cadrul acestui proiect vor prezenta într-o manieră atractivă noțiuni de educație juridică adaptate la formele de învățământ primar, secundar și liceal, cu adresabilitate directă și către toate celelalte categorii de vârstă. 
Evenimentele cuprinse în acest proiect se vor realiza cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Tribunalului Constanța și a Centrului Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța. 
Madlena CĂLUGĂREANU




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde