Ziua Internațională a Teatrului de Păpuși:

The Muppets au primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

343
The Muppets au primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood - themuppets002-1332325254.jpg

Articole recomandate

Celebrele marionete din serialul "Păpușile Muppets" au primit o stea pe "bulevardul gloriei" din Hollywood - Walk of Fame -, marți, în prezența fiicei și fiului creatorului acestui program TV de succes, Jim Henson.

Broscoiul Kermit, Miss Piggy, ursul Fozzie și celelalte marionete din serialul "Familia Muppets" s-au reunit în centrul Hollywood-ului, în fața cinematografului El Capitan, unde steaua care le este dedicată - cea de-a 2.466-a de pe Walk of Fame - a fost dezvelită în cadrul unei ceremonii spectaculoase, marcată de strigăte de încurajare din partea numeroșilor admiratori prezenți la eveniment, cântece de fanfară și o "ploaie" de confetti.

"Suntem cu adevărat foarte bucuroși să ne aflăm pe Hollywood Boulevard astăzi și să ne alăturăm unora dintre cele mai mari nume din showbiz", a declarat Kermit, potrivit Mediafax.

Lisa, fiica lui Jim Henson, creatorul serialului "Păpușile Muppets", a adăugat: "«Păpușile Muppets» au de acum înainte propria stea pe Hollywood Boulevard, nu departe de steaua tatălui meu și de cea a lui Kermit".

Cinematograful El Capitan, proprietate a grupului Disney, a servit ca decor pentru multe scene din cel mai recent lungmetraj din franciza "Păpușile Muppets", lansat în noiembrie 2011, care a marcat revenirea pe marile ecrane a celebrelor păpuși după o absență de mai mulți ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Iată de ce s-a amânat "Maitreyi"
Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Tunelurile secrete ale Constanței
Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Unde putem învăța limba norvegiană
Pagina a fost generata in 1.6096 secunde