X
X
Mai multe ştiri online:

The Mono Jacks lansează albumul "Gloria" la Constanța

Ştire online publicată Joi, 13 Februarie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Vineri, 14 februarie, trupa The Mono Jacks va lansa la Doors Club, noul album de studio – Gloria.

Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a adunat până acum o bogată experiență de live atât în cluburi, cât și la mari festivaluri. Single-urile, "Un sfert de secundă" și "1000 de DA", care se regăsesc pe albumul de studio "Ușor distorsionat" lansat de trupă în toamna anului 2017, continuă să magnetizeze numeroși fani.

Despre noul album, "Gloria", Doru Trăscău declară: "Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate să te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce aș vorbi despre glorie dacă nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?".

Componența The Mono Jacks este: Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe).

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. La intrare la eveniment, prețul biletului este 50 de lei.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3274 secunde