Teatrul pentru Copii și Tineret, săptămână de poveste

230
Teatrul pentru Copii și Tineret, săptămână de poveste - saptamanadepoveste-1477411312.jpg

Articole de la același autor

Echipa Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" a reușit, săptămâna trecută, la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete "Puck" de la Cluj-Napoca, o performanță extraordinară, revenind acasă cu trei dintre cele cinci premii. 


Le-a fost recunoscută așadar național valoarea, pentru spectacolul "Mica Sirenă", scenografei Eugenia Tărășescu-Jianu, actriței Daniela Manolache, pentru întruchiparea Micii sirene, dar și muzica lui Alexandru Berehoi. Pentru care merită felicitările noastre! 


De astăzi, într-o reprezentație de la ora 11,30, și până joi, 27 octombrie, în câte două reprezentații, de la ora 10 și ora 11,30, "Crăiasă Zăpezii" va face deliciul micilor spectatori cu vârsta de peste 4 ani. 


Sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 11, spectacolul "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani" se joacă pentru micuții cu vârste între 3 și 9 ani, iar duminică, 30 octombrie, de la ora 11, de "Păța-niile lui Pinocchio" se pot bucura și cei până în 12 ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Mica Sirenă"  se joacă în festival
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Un alt fel de festival de artă
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Carnaval de Halloween… la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.9825 secunde