Teatrul "Oleg Danovski" își deschide stagiunea

384
Teatrul

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" își deschide stagiunea în data 15 septembrie, la ora 19.00, cu un concert simfonic sub bagheta dirijorului Florin Totan, avându-l ca solist pe Sebastian Tegzeșiu.

Cu această ocazie, constănțenii vor putea urmări o serie de lucrări de mare popularitate din creația muzicală universală.

Prețul unui bilet pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi, este de 8 lei, pentru pensionari și studenți, 15 lei, iar celelalte categorii de spectatori vor scoate din buzunare între 20 și 40 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Despre dirijorul Florin Totan se știe că acesta a câștigat de-a lungul timpului numeroase concursuri internaționale și a condus renumite orchestre, precum Berliner Symphonie Orchestrer, Logmont Syphony Orchestra (Denver), Southampton Youth Orchestra (Anglia), Barcellona Chamber Orchestra, Orchestra National de Porto, Porto Festival Orchestra (Portugalia), Orchestra Simfonica di Palermo, Orchestra da Camera di Bergamo, "Milano Classica" Orchestra (Italia) etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Ultima zi de concurs, la Gala "HOP"
Pagina a fost generata in 1.7599 secunde