Teatrul de Stat Constanța deschide stagiunea cu "Doi tineri din Verona"

239
Teatrul de Stat Constanța deschide stagiunea cu

Articole de la același autor

După aproximativ cinci luni de pauză, sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 19.00, sala Teatrului de Stat Constanța se va redeschide, pentru premiera spectacolului "Doi tineri din Verona", de William Shakespeare, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Practic, această piesă deschide stagiunea teatrală 2020 - 2021, urmând ca cea de-a doua reprezentație să aibă loc duminică, 6 septembrie, la aceeași oră.

"Doi tineri din Verona" este o piesă mai puțin cunoscută a lui Shakespeare. Reprezentanții instituției de cultură spun că regizorul Alexandru Mâzgăreanu a știut să exploateze entuziasmul tinerilor actori și experiența celor mai în vârstă pentru a crea un spectacol complex, cu multe sugestii culturale ce exced textul și epoca în care este plasată acțiunea.

Florin Aioane și Andrei Bibire îi întruchipează pe cei doi tineri din Verona, iar femeile care le aprind inimile și patimile sunt interpretate de Ecaterina Lupu și Cristiana Luca. De asemenea, pe scenă o veți putea vedea și pe Tânăra speranță de la Gala Premiilor Gopo din acest an, Cătălina Mihai, care joacă în travesti.

Alături de actorii deja enumerați, din distribuție mai fac parte Liviu Manolache, Andrei Cantaragiu, Lucian Iftime, Maria Lupu, Florina Stănculeț, Alexandru Medveghi, Theodor Șoptelea, Ștefan Mihai, Vlad Lință, Alina Manțu, dar și doi actori de la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" - Arina Cojocaru și Grațian Prisăcariu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.596 secunde