Teatru și film! Nu ratați incredibila ofertă de la Casa de Cultură

254
Teatru și film! Nu ratați incredibila ofertă de la Casa de Cultură - nuratati-1475167729.jpg

Articole de la același autor

Horațiu Mălăele deschide agenda de spectacole a lunii octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța cu o mega surpriză.


În premieră, un spectacol de comedie - "Cafeneaua", în care va juca alături de colegele sale Dana Dogaru și Emilia Popescu, va fi urmat de vizionarea ultimului său film - "Funeralii fericite". 


Ca urmare a relației de prietenie dintre directorul Gheorghe Ungureanu și Horațiu Mălăele, spectatorii constănțeni vor avea șansa de a petrece aproape trei ore și jumătate în fotoliile Casei de Cultură, urmărind atât un spectacol despre viață, iubire și trădare, cât și un film care poartă amprenta regizorală a celui care semnează și pelicula "Nuntă mută" (2008). Din distribuția lungmetrajului, fac parte, alături de Horațiu Mălăele, fiul său Bogdan Mălăele, dar și actori precum Crina Semciuc, Sandu Mihai Gruia, Alexandru Bindea, Toma Cuzin, Florin Zamfirescu, Dorina Lazăr și Meda Victor. 


Așadar, marți, 4 octombrie, cu un bilet de 80 sau 100 lei, constănțenii pot viziona, începând cu ora 19, comedia "Cafeneaua" și filmul "Funeralii fericite". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trupa de liceeni AICI ne invită la spectacol
Pagina a fost generata in 0.6389 secunde