TEATRU. Comedia "NIMIC NU-MI SCAPĂ", la Club SNC

318
TEATRU. Comedia
Cât timp poți sta cu nevasta (soră de procuror) și amanta sub același acoperiș, fără ca nevasta să afle? Ce poate genera această situație vei afla din comedia "Nimic nu-mi scapă".


Duminică, 17 martie, ora 19.30 la Club SNC (Bd. Tomis 96) constănțenii au ocazia să vadă în premieră o comedie savuroasă despre iubire și disimulare: NIMIC NU-MI SCAPĂ, adaptare după piesa "Încurcă lume" de  A. D. Hertz. Regia este semnată de MIHAI BARANGA, care a avut numeroase colaborări cu diferite companii teatrale independente și a jucat în mai multe seriale TV. De data aceasta își pune amprenta regizorală creând un spectacol de comedie de marcă. Situațiile imprevizibile, uneori chiar absurde în combinație cu prestația ireproșabilă a actorilor generează umorul savurat din plin de public.


Distribuție de excepție:


PAULA CHIRILĂ – constănțenii au mai vazut-o și în piesa "Un bărbat și mai multe femei" în care și-a demonstrat talentul actoricesc în mai multe reprezentații de succes. Premiată cu titlul de Cea mai bună actriță de comedie la Festivalul internațional de teatru și film "Hyperion" 2006, Paula Chirilă s-a făcut remarcată și a intrat in trupa de comedie Divertis, ulterior Serviciul Roman de Comedie (PRO TV), iar în prezent moderează emisiunea "Draga mea prietenă" pe Kanal D alături de Cristina Cioran.


ANIELA PETREANU – tanara actriță s-a remarcat în mai multe producții TV, cele mai cunoscute dintre acestea fiind "Gogomanii" (Antena 1), "Gogo Mania" (Prima tv) sau "Divertis Mall" (Antena 1), Serviciul Român de Comedie și "Spitalul de demență" (PRO TV). De asemenea, a avut un rol important în comedia "S-a furat mireasa", producție Media PRO lansată în 2012.


CRISTI TOMA – un actor cu talent înnăscut și cu o vastă experiență în teatru, regie și film (a jucat în "Filantropica", "Restul e tăcere", "Arestat la domiciliu" etc.)


GABRIEL RĂUȚĂ – actor la Teatrul Nottara, a jucat în mai multe piese de teatru de marcă: "Metoda", "Umor, amor, fior de dor…în București", "O noapte furtunoasă".


CLAUDIU MAIER – un actor cu un umor deosebit, s-a remarcat în lumea teatrului și a pătruns pe micile și marile ecrane în producții Media PRO: "Divertis", "Spitalul de demența", "S-a furat mireasa" etc.


Biletele se pot procura de la Club SNC intre orele 10.00 – 18.30 sau din Librăria Cărturești Constanța între orele 10.00 – 21.30. Informații și rezervări bilete la 0766 400181. Prețul biletelor este de 40 și 35 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3421 secunde