Te cheamă GHEORGHE? Te trimitem la DORU! Câștigă o invitație la spectacol!

350
4
Te cheamă GHEORGHE? Te trimitem la DORU! Câștigă o invitație la spectacol! - dodconcursgheorghesite-1366552499.jpg
Dacă te cheamă Gheorghe, George, Georgiana sau ai un prenume care este sărbătorit în ziua Sf. Gheorghe, atunci poți câștiga una dintre cele ȘASE invitații la Doru Octavian Dumitru, chiar de ziua ta! Vei avea ocazia să-l vezi pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța pe inegalabilul DORU OCTAVIAN DUMITRU, în spectacolul Trăsnit de râs! Show-ul va avea loc marți, 23 aprilie, ora 19.00! Prețul unui bilet este 40 de lei, iar rezervările se pot face la numărul 0766 400 181. Scroll mai jos pentru a afla cum poți fi unul dintre cei șase câștigători ai unei invitații valabilă pentru două persoane. 


Lasă un comentariu la acest articol în care te rugăm să ne spui de ce te mândrești cu numele tău! Comentariile pot fi introduse până luni, 22 aprilie, ora 23.00!


Pentru ca participarea în concurs să fie validă, trebuie să dați un LIKE și SHARE la poza de concurs postată pe pagina noastră de Facebook - CLICK AICI PENTRU A FI DIRECȚIONAT DIRECT LA POZĂ. De asemenea, este obligatoriu ca la comentariu să folosiți numele real, complet, exact ca în buletin


IMPORTANT!


La acest concurs pot participa DOAR PERSOANELE CARE AU ÎN BULETIN PRENUMELE CORESPUNZĂTOR SĂRBĂTORII. Dacă nu aveți numele corespunzător, atunci puteți participa la concursul de AICI (click) , unde, la fel, aveți șansa de a câștiga una dintre cele șase invitații.


Câștigătorii vor fi stabiliți în urma unei EXTRAGERI făcute prin sistemul www.random.org și vor fi anunțați pe site-ul Cuget Liber marți, 23 aprilie, ora 10.00, cu indicațiile pentru ridicarea premiului. Șansele de a câștiga sunt aceleași pentru toți participanții!


NOTĂ - Vă informăm că la acest concurs nu vor putea participa persoane care au câștigat premii la concursurile Cuget Liber organizate în ultimele 2 luni.


Comentează știrea

Eu
22 aprilie 2013
ha ha ha

Cam greu sa gasesti Gheorghe in Constanta.Cred ca o sa ramaneti cu invitatiile ca nu se inscrie nimeni.

Da
22 aprilie 2013
concurs

Tot mai bine era cu regulile anterioare de concurs,macar se agitau oamenii sa castige,si va ridicau si numarul de accesari pe site.Dar asta e,acum va raman voua premiile.

Pintea Georgeta
22 aprilie 2013
Concurs

Sunt mandra ca port numele Sf. Mare Mucenic Gheorghe deoarece este un mare sfant al Bisericii Ortodoxe Romane, este purtatorul de biruinta si ocrotitorul caminului meu.

fake designer bags from hong kong
24 septembrie 2014
fake designer bags from hong kong

fake designer bags from hong kong http://skinzer.com/images/replica-hermes-jewellry--542.html exact replica hermes bags reviews zybrxr

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3636 secunde