Tăriceanu, despre propunerea de invalidare a mandatului lui Dragnea: "O greșeală"

190
2
Tăriceanu, despre propunerea de invalidare a mandatului lui Dragnea:

Articole recomandate

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu consideră că intenția liberalilor de a solicita invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea "reprezintă, din punct de vedere politic, o greșeală".


'Din punct de vedere politic mi se pare o greșeală. Mi se pare că PNL, în loc să constate că linia pe care s-a înscris de aproape doi ani de zile, discursul pe care l-a avut, i-a dus la un rezultat catastrofal și să tragă concluziile în urma acestei maniere de a face politică, continuă în același stil. Se pare că s-a lipit de ei așa de mult marca PDL, a pierdut PNL adevăratele valori liberale și este un partid care probabil, mai mult sau mai puțin din umbră, văd că este condus în stilul PDL, cu maniera PDL", a afirmat Tăriceanu duminică, la Digi 24.

El a precizat că nu dorește să analizeze din punct de vedere juridic un astfel de demers, și a explicat că la aceste alegeri nu s-a constatat "niciun fel de iregularitate în privința desfășurării procesului electoral".

"De ce nu s-a cerut suspendarea lui Dragnea în mandatul pe care tocmai îl încheie? Dacă nu e valabil acum și e valabil pentru celălalt (n.r. mandat), trebuia aplicat atunci. (...) Este importanța și semnificația votului politic, pe care cred că PNL nu o înțelege și nu o putem eluda. În momentul în care 47% din alegători au dat votul în cunoștință de cauză, nu cred că a invoca acum din partea PNL astfel de lucruri îi va face să câștige câtuși de puțin. Cred că este un demers care este impropriu", a apreciat Tăriceanu.


Comentează știrea

costica
18 decembrie 2016
Oportunitate foarte serioasă!

Castigi bani cu un subiect unic de film! Un film senzational si bani multi pentru tine! Povestea senzationala pentru Hollywood! Cel mai bun program de castigat bani! Suntem o echipa gata sa te ajute! Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Solicita acum detalii la adresa de email pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

dobre
19 decembrie 2016
educatie in cizme

astia sunt penalii nostrii : legea e " cu naftalina , sau fara naftalina". Asa se aplica la ei !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5143 secunde