Târg de toamnă la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza"

455
Târg de toamnă  la Școala Gimnazială nr. 39

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța, dar mai ales mămicile lor, s-au întrecut în plăcinte și prăjituri, pe care le-au expus, vineri, la cea de-a VII-a ediție a Târgului de Toamnă.

Târgul de anul acesta a fost organizat de conducerea unității de învățământ cu scop de a sprijini un elev al școlii care necesită o importantă intervenție medicală. Așa că toți colegii s-au mobilizat și au adus bunătăți proaspete, iar toți banii adunați au fost donați familiei elevului.

La Târgul de Toamnă au ajuns și au avut ocazia să guste din preparatele dulci și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și senatorul Nicolae Moga.

"Președintele Consiliului Județean a luat decizia de a emite o hotărâre de Consiliu Județean pentru sprijinul acordat copilului în vederea finalizării seriei de intervenții medicale, acum fiind avută în vedere penultima, dintr-o serie de cinci. Le mulțumim tuturor copiilor, părinților și cadrelor didactice pentru implicare și adăugam rugăciunile noastre pentru însănătoșirea copilui pentru care ne-am unit eforturile!", a declarat directorul școlii, prof. Nicoleta Bercaru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6376 secunde