Sute de locuri, pentru o carieră militară, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

848

Articole de la același autor

Tinerii care vor să urmeze o carieră în marina militară sau preferă să rămână în civilie, dar să învețe la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" sunt așteptați să se înscrie pentru admiterea în anul universitar 2018 - 2019. 


Evaluată de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior cu calificativul "Grad de încredere ridicat", Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța scoate la concurs 873 locuri, din care 90 de locuri pentru Ministerul Apărării Naționale, șase pentru Ministerul Afacerilor Interne, 627 de locuri pentru Secția civilă și 150 de locuri cu taxă pentru studiile de masterat. 


Înscrierile pentru studiile universitare de licență, pentru Secția civilă, se pot face până pe 17 iulie, pentru Secția militară - până pe 20 iulie și pentru studiile de masterat până pe 23 iulie. 


Dosarele candidaților se primesc, în zilele lucrătoare, între orele 9.00 - 15.00, și sâmbăta, între orele 9.00 și 12.00. 


Instituția de învățământ constănțeană acordă, din fonduri proprii, 26 de burse de studii pentru învățământul cu frecvență care se obțin prin concurs la matematică, ce se va desfășura pe data de 16 iulie, ora 10.00. Pe data de 21 iulie vor fi afișate rezultatele finale pentru studiile universitare de licență la Secția civilă, pe data de 22 iulie, pentru studiile universitare de licență la Secția militară, iar pe data de 27 iulie pentru studiile de masterat.


În Academia Navală "Mircea cel Bătrân" studiază peste 2.000 de studenți, îndrumați de un corp didactic profesionist care oferă studenților garanția unei pregătiri de excepție. Academia Navală "Mircea cel Bătrân" este o instituție cu o tradiție de peste 145 ani de învățământ superior de marină, fiind printre cele mai apreciate universități românești din domeniu (universitate de educație și cercetare științifică), care se bucură de un bun renume internațional. Calitatea procesului de învățământ este asigurată de certificarea Bureau Veritas privind implementarea sistemului de management al calității ISO 9001:2015.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6824 secunde