La Universitatea "Andrei Șaguna"

Sute de liceeni, față-n față cu un reputat om de televiziune

199
1
Astăzi, în două serii, respectiv la ora 10 și la ora 14.30, Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța organizează cea de-a patra activitate din cadrul proiectului "Seminarii de creație pentru viitori jurnaliști și comunicatori". 

Proiectul se adresează elevilor din liceele constănțene, clasele a X-a - a XII-a, are ca scop inițierea elevilor, sub îndrumarea profesorilor și studenților de la Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice, în tehnica și practica realizării de materiale de presă și de relații publice. Seminariile de creație se desfășoară pe atelierele de lucru: Jurnalism TV, Presă scrisă, Jurnalism online și Comunicare cu mass-media.

Conform tradiției de a invita la aceste activități reputați profesioniști din domeniul mass-media, la întâlnirea de astăzi, alături de profesori de la Universitatea "Andrei Șaguna" se va afla reputatul om de televiziune drd. Monica Ghiurco, jurnalist cu atribuții de coordonare editorială și prezentare a producțiilor de știri și dezbateri difuzate pe TVR1 și TVR2.

La seminariile de creație organizate de Universitatea "Andrei Șaguna" participă peste 360 de elevi din nouă licee constănțene. Materialele realizate de ei la atelierele de lucru vor fi premiate de un juriu format din cei mai cunos-cuți jurnaliști din presa locală, în cadrul Sesiunii de Comunicări Științifice a Studenților, care se va desfășura în a treia decadă a lunii aprilie.

Comentează știrea

Dumnezseu
22 martie 2013
o

Wtf? cine i aia? nici n am auzit de ea!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Balul Bobocilor șaguniști
Pagina a fost generata in 0.3113 secunde