Sute de copii interesați de proiectul "Natura mai aproape de noi"

190

Articole de la același autor

În Centrul de Tineret din Poarta Albă, a avut loc cea de-a VI-a ediție a concursului "Natura mai aproape de noi", proiect județean realizat de Școala Gimnazială nr. 1 Porta Albă, în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului, reprezentată de Lavinia Monica Zaharia, Primăria Poarta Albă - primar Vasile Delicoti, ONG Mare Nostrum - Mihaela Cândea, ISJ Constanța - inspector școlar pentru activități extrașcolare prof. Dorina Ivanciu.

Activitățile au fost programate pe două secțiuni - parada costumelor ecologice și secțiunea fotografii, desene, colaje și a suscitat interesul a sute de elevi. Anul acesta, au fost 170 de concurenți din 18 școli pentru parada costumelor ecologice și 400 de lucrări pentru secțiunea desene, fotografii, colaje. S-au acordat premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare secțiune de concurs și pentru fiecare nivel de vârstă.

Din echipa de coordonatori, au făcut parte director prof. Florentina Mangri, prof. Niculina Mihalcea, prof. pentru înv. primar Natalia Munteanu, prof. pentru înv. primar Adina Odică, institutor Florentina Țigmeanu, înv. Tudora Beca, secretar Manuela Iliescu, prof. înv. preșcolar Adriana Pîrvu și Maria Seceleanu.

"Școlii îi revine sarcina de a forma elevilor o atitudine conștientă și responsabilă față de mediu. Prin realizarea acestui proiect, dorim să se dezvolte spiritul de inițiativă, comunicare, să aibă loc un schimb de bune practici, în vederea formării unei educații demne de cetățean european", a declarat prof. Florentina Mangri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Economie : UE declară război pungilor de plastic
Pagina a fost generata in 0.6966 secunde