Surprize mari pentru iubitorii de tehnologie și gaming

Vineri, 10 Noiembrie 2017
151
În zilele de 11 și 12 noiembrie, Centrul Comercial VIVO! va fi locul perfect pentru iubitorii de tehnologie, gaming și cosplay, la Tech & Gaming Fest. Cei pasionați pot testa cele mai noi tablete, laptopuri, smartphone-uri, brățări inteligente și alte gadgeturi de ultimă generație. Printre expozanți se numără Tonis Trade, Tp Link, Epson, Huawei, Istyle, Asus, Acer, Zona De Retro It, Vitacom, NOKIAman Collection.

În zona dedicată gaming-ului, jucătorii de League of Legends sau Hearthstone pot concura într-o competiție spectaculoasă de 32, respectiv 64 de locuri, în care cei interesați s-au putut înscrie până vineri, 10 noiembrie.

Fanii serialului "Urzeala Tronurilor", ai producției legendare "Războiul Stelelor" sau ai benzilor desenate pot accepta provocarea Cosplay! Toți cei care vin costumați în personajele preferate intră în cursa pentru voucherul de 300 de lei, acordat în funcție de numărul de voturi de pe pagina de Facebook VIVO! Constanța.

Invitații speciali la Tech & Gaming Fest sunt Mickey, de la DoZa de Haș, primul vlogger cu un milion de abonați din România, Andrei de la Lectură de la A la Z, un specialist în Minecraft, și IHATEPINK. Accesul la eveniment este gratuit.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2329 secunde